top of page
  • Foto van schrijverSamantha Wilhelm

Start MET FINNES

Bijgewerkt op: 23 feb.

MET FINNES is een passieproject. Zoals je misschien in mijn eerdere post hebt gelezen, ben ik tijdens de coronapandemie begonnen aan een opleiding tot interieurstylist en -ontwerper. Dit idee ontstond tijdens een coachingssessie in 2020, toen mijn baan als evenementenbloemist door de pandemie bedreigd werd. Ik stond voor de vraag: wat zou ik doen als ik geen evenementenbloemist meer kon zijn? Als kersverse moeder van een zoontje van nog geen jaar oud vroeg ik me sowieso al af hoe ik ons leven zou kunnen managen. Hoe kon ik alle ballen hoog houden?

Tijdens de coachingssessie werd me duidelijk dat ik altijd creatief bezig moet zijn. Het is een essentieel onderdeel van mijn leven, net zo belangrijk als ademen. Samen met Sandra, mijn coach, schetste ik mijn perfecte dag en ging ik op zoek naar mijn volgende stap. Al snel kwam ik uit bij interieurontwerp. Dit was eigenlijk niet zo verrassend, gezien ik al jarenlang bezig ben met het afstemmen van mijn bloemcreaties op het interieur. Als kind wilde ik al etalagedecorateur worden en vanaf mijn zevende levensjaar veranderde ik regelmatig de opstelling van meubels in mijn kamer.

Ik meldde me direct aan bij de NIA Academie en rondde met succes fase 1 en 2 af. Ondertussen werd onze dochter geboren en hield mijn werk als creatief projectleider bij Purple-Wire, een marketingbureau gespecialiseerd in de groene sector, me behoorlijk bezig. Dat is nu niet anders, maar ik voel nu wel de ruimte om meer aandacht te besteden aan MET FINNES. Ik wil mensen helpen om een huis te creëren waar ze blij van worden, afgestemd op hun interesses en levensstijl. Met mijn empathisch vermogen en kennis help ik klanten bij het vinden van de juiste kleuren, indelingen en planten voor hun huis.

Mag ik je ook helpen?

Klick dan op deze link:








19 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page